Milyen legyen a dekoráció?

Egy dekoráció akkor lesz igazán szemet gyönyörködtető, ha minden elem stílusában összepasszol és a színek is jól illenek egymáshoz. Ám nem könnyű a rengeteg dekorációs ötlet közül választani és a kiválasztott dolgokat ízlésesen összehangolni. Itt is igaz a mondás: a kevesebb néha több.  Ezért egy részletes ajánlat előtt fontos meghatároznunk egy stílusirányt, amit végig szem előtt tartunk. A dekoráció talán legfontosabb része, hogy eldöntsük milyen színeket használjunk és ezek közül melyik legyen hangsúlyos. További kérdés, hogy legyen-e témája a rendezvénynek vagy csupán a színvilág köré építsük fel a dekorációt.  A helyszín maga ad egy irányvonalat, de még így is sok-sok lehetőség közül válogathatunk.

„A virágok illata a lelkeket egymáshoz kötő ima.”

(Iskender Pala)

Dekoráció
Dekoráció

Mitől lesz izgalmas egy dekoráció?

Ha valamilyen téma köré építjük föl. Egy tematikus rendezvény lényege, hogy az minden részletében a meghívótól az asztali dekorációig, a ruhától a tortáig a kiválasztott témát idézi.

A megrendelővel közösen gondolkodunk, ötletelünk, melynek során eldöntjük milyen legyen a parti stílusa, témája és mivel tehetjük izgalmassá, egyedivé.

Candy bar

Egy a dekoráció stílusához és színeihez tökéletesen passzoló desszertasztal, más néven candy bar igazi fénypontja lehet a rendezvénynek.

További információt a Candy Bar menüpont alatt olvashatsz.