A larosarendezveny.hu webhely használata és tartalmának felhasználása.

larosanegra.hu (vagy www.larosanegra.hu) webhelyre (továbbiakban “Jelen webhely” v. “Webhely”) történő belépéssel Ön elfogadja az alábbi, Jelen webhely használatával kapcsolatos feltételeket.
A Webhely, valamint az azon megjelenített teljes magyar nyelvű tartalom a La Rosa Negra esküvő és rendezvényszervező Iroda, 1171 Budapest, Szárazhegy út 10. (továbbiakban: “Szerző”) kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak.
Jelen webhely arculata a Hunikornis 2007 kft. által készített sablonján alapul. Jelen webhely arculatának továbbfejlesztését, új grafikai elemeinek kidolgozását, a Webhely programozását és teljes bevezetését szintén a Hunikornis 2007 kft. (hunikornis.info) végezte.
A Webhelyet és annak tartalmát a nemzetközi és magyar törvények egyaránt védik.
Szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Webhely egészének vagy részének (szöveg, szám- és betűösszetétel, grafika, mozgókép, fotó, adatszerkezet, módszertan, program-alkalmazás, védjegy) feldolgozása és értékesítése. A Webhely tartalmának egyes részei helyi adattárolóra nem menthetők le mivel a tartalom semmilyen formában nem kerülhet kereskedelmi felhasználásra, vagy más nyilvános adatbázisban való történő tárolásra és elérésre.
La Rosa Negra oldalon felhasznált rendezvényképek forrásai: Lakos Gábor fotói, Indulgy, Fotky Foto, Pinterest, Berchtold Anita, Gamsjaeger Andrea fotói.
A Webhely oldalai és azok tartalma teljes egészében, az esetleges reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kiemelni, illetve azokat bármely módon a nyilvánossághoz újra eljuttatni. A Jelen webhely oldalain található anyagok- akár teljességükben, akár részben – az írott vagy elektronikus sajtóban, TV-ben vagy rádióban történő kiadásához minden esetben Szerző írásos engedélye szükséges.
Szerző pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a Webhelyen elérhető tájékoztatásból, illetve az infomációk félreértéséből fakadó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.
Jelen Webhely és tartalmának jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szerző követelheti a jogsértés beszüntetését és felmerülő kárának megtérítését.