Tengerparti esküvő itthon? Minden megoldható!

Persze egy kis csalás kelleni fog hozzá, hiszen hazánkban nincs tenger, de ez önmagában nem lehet akadály! A tematikus esküvők szépsége, hogy tökéletesen megalkotható általuk egy mesevilág, amiben bármi megtörténhet. Így a tengerparti esküvő hangulatát is életre kelthetjük számotokra anélkül, hogy külföldre kellene utaznotok miatta.

Ha mindig is arról álmodoztatok, hogy tengerparton mondjátok ki az Igent, de az utazással – sőt, a rokonok utaztatásával – járó macerát és költséget szeretnétek megspórolni, gondoljátok át a tematikus esküvő lehetőségét! Az esküvő tematikája bármi lehet, akár Hawaii partjaira vagy a Seychelles szigetekre is elrepíthet titeket.

tengerparti esküvő tengerparti esküvő

Hogyan tudjuk elhozni nektek a tengerparti esküvő hangulatát az általatok választott helyszínre?

Az ideális esküvői helyszín lehet a Balatonnál vagy a Velencei-tónál, de akár egy olyan birtokon is, ahol van egy kisebb tó. A többit bízzátok ránk, hogy megalkothassuk álmaitok esküvőjét!

A szertartáshoz elmaradhatatlan kellék egy romantikus boldogságkapu, amihez fehér homokkal, virágszirmokkal vagy szőnyeggel kirakott út vezet. Természetesen a ti ruhátokba nem szólunk bele, de a koszorúslányok számára halványkék, türkizkék vagy halvány zöld színeket javaslunk. A násznépet is megkérhetitek, hogy a hangulathoz passzoló öltözetben érkezzenek. Válasszanak halvány vagy pasztell színű, lengébb anyagú ruhákat.

tengerparti esküvő ruhák

A tengerparti hangulat visszaköszönhet a dekorációban, az asztalokon, de akár a menü elemeiben is. Képzeljetek el például egy bájos koktélbárt, ahol a vendégek kedvükre válogathatnak a kókuszdióban kínált, színes frissítők közül! De a torta dekorációja is tükrözheti ezt a világot, ha marcipánból készült kagylók díszítik, vagy ha a tortadíszen sellőként és hajókapitányként szerepeltek.

tengerparti esküvő tengerparti esküvő tengerparti esküvő

Álmodjuk meg közösen a Nagy Napot!

Pinteresten számtalan ötletet találtok, amikből ihletet meríthettek. Ha megvan az elképzelésetek arról, hogy milyen esküvőre vágytok, bízhattok benne, hogy tökéletesen megvalósítjuk számotokra. Közös munkánk végeztével életetek legszebb napja a legapróbb elemekig tökéletes lesz!

Ha szeretnétek a szervezés minden lépését követni, ajánlunk nektek egy újonnan indult online esküvőszervező oldalt. Az Esküvő Online-on olyan hasznos funkciókat találtok, mint az ültetési rend tervező és a költségtervező, sőt, akár saját esküvői honlapot is tervezhettek a segítségével.

Máris magával ragadott a tengerparti esküvő hangulata? Nézzétek meg az Esküvő Online által készített Pinterest válogatást a témában!